citron og hvidløgsmarineret kylling

Published juni 5, 2012 by Nickie Sølver

Denne opskrift passer super godt til kyllingebryst. Du skal bruge:

  • 500 g kyllingebryst
  • saft og skal af 1 cirton
  • olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber

Marianaden røres sammen, kyllingen puttes i en pose, marinaden hældes over, og det vendes rundt så det bliver ordentlig fordelt på alt kyllingen. Lad det gerne ligge og marinere i et par timer.

Steges eller grilles og serveres med en god salat og et stykke groft brød.

Hvidløgsstykkerne bliver en gang imelem blå/grønne, men det smager ikke anderledes af den grund 😉

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: