langtidsbagte tomater

Published juni 5, 2012 by Nickie Sølver

Da ovnen skal kører rigtig længe for at lave disse, så kan det ikke betale sig andet end at lave en helt masse af dem, og så smager de jo helt fantastisk. De kan uden problemer fryses ned bagefter og blandes i diverse pastaretter eller andet som man synes de kunne være gode i.

Det er de helt røde og søde tomater der er bedst til denne opskrift. Halver tomaterne og læg dem med den flade side opad på en beklædt bageplade. Rør en marianade af olivenolie og frisk basillikum og pensel alle tomaterne med det. Drys salt og friskkvernet peber over dem, og kom dem i en forvarmet ovn på 120 grader og lad dem bage i 6-8 timer.

8 comments on “langtidsbagte tomater

  • Er enig med Nickie, det kan de helt sikkert, men så ville jeg nok mixe dem sammen med pastaen inden man kommer det i salaten da de godt kan være lidt smattede indeni, så hvis du mixer det med pastaen så bliver det invendige bare fordelt på pastaen istedet.

  • Så er tomaterne i ovnen, og skal afprøves kolde i en kold pastasalat her i aften. Jeg glæder mig allerede.

    Lækkert billede der er kommet på, i øvrigt =)

  • Skriv et svar til soelver Annuller svar