Rabarber trifli

Published juni 8, 2012 by Nickie

20120608-081329.jpg

Dette er en lækker rabarber trifli som kan laves i små portionsglas såvel som store.

Dette skal du bruge:

2 bdt rabarber
2 vanille stænger
2 dl sukker

Du starter med at skylle og skære rabarberne i passende stykker, hælder det i en gryde med sukker og vanille stængerne. Put da låg på, så dampen bliver i gryden og hjælper med at tilberede.

Imens det står og hygger i gryden kan du lave crumblen.

Den letteste måde at forklare hvad du skal bruge er, ved at du tager en pande, fylder halvdelen med havregryn, kvart del sukker og en kvart del nødde mel (finhakkede nødder efter dit ønske).
Tænd da panden, og få det hele godt blandet, tag noget smør og pluk ud i det, indtil det smager som du vil have.

Lad tingene køle af, og hæld gerne rabarber fyldet over i en skål, for det ikke fortsætter med at tilberede. Det skal være sådan noget sammenkogt mos.

Anret da i et glas eller en skål, rabarber først, så crumble og let pisket fløde. Og fortsæt til den er fyldt eller som du ønsker.

Jeg har pyntet med jordbær og et stykke chokolade slør. Det er op til dig hvad du lige føler for 🙂

Enjoy

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: