Nickie’s chokolademousse

Published juni 20, 2012 by Nickie

20120620-225105.jpg

Dette er min chokolade mousse :-).

Dette skal du bruge:

5 past. Æggeblomme
5 past. Æggehvider
1 dl fløde
75 gram sukker
1/2 vanille stang
150 gram chokolade

Smelt chokoladen over vandbad, pas på der ikke kommer vand i.
Pisk æggeblommerne sammen med sukker og vanillen, hel hvid og luftig.
Pisk æggehviderne stive, så de kan vendes med bunden i vejret , uden det falder ud.
Pisk da fløden, ikke helt stiv, men lidt før det bliver til flødeskum.

Bland så chokoladen i æggesnapsen, vend derefter de piskede Æggehvider i, til sidst vender du flødeskummen i:-).

Du kan evt tilsætte noget appelsinskal, appelsin likør eller hvad hjertet begærer.

Du kan anrette det i portionsglas eller hvad du nu har lyst til.

…jeg har en lille ting at fortælle, som mange nok ikke ved!

man kan faktisk lave en billig chokolade mousse, med kun to elementer. Vand og chokolade.. Og ja, det kan lade sig gøre, det kan jeg fortælle om, når jeg har fundet opskriften. Og den smager faktisk slet ikke så dumt , selvfølgelig er smagen af chokolade mere intens, men det er bare lækkert 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: