Spaghetti med kødboller og tomatsauce

Published juni 20, 2012 by Nickie Sølver

Den her opskrift kræver næsten lidt musik til sig 😀

http://www.youtube.com/watch?v=QYKRFOh9JW4

Så behøver den vidst ikke mere præsentation 😉 Du skal bruge:

Tomatsauce:

  • 1 stort løg
  • 3 store fed hvidløg
  • 1 porre
  • 1 rød snack peber
  • 1 stor dåse koncentreret tomat puré
  • 2 dåser hakkede tomater
  • ½ glas soltørrede tomater
  • 1 stor håndfuld frisk basillikum
  • 1 cremefine 7 %
  • Engelsk sauce
  • Oreagano
  • Lidt karry
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Grøntsagerne hakkes groft. Løg, porre og hvidløg svitses godt i olien. Tomatpuré i og rør rundt. Hakkede tomater, peberfrugt, soltørrede tomater og basillikum kommes i, og koges op. Engelsk sauce og krydderier tilsættes, og så skal saucen bare småsimre i en halv times tid. Blend med en stavblender og tilsæt cremefine. Smag til, og put eventuelt flere krydderier i.

Kødboller:

  • 500 g. mager oksefars
  • 1 stort løg revet på det grove råkostjern
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 æg
  • Ca. 2 spsk. mel
  • Lidt vand
  • Chili pulver
  • En lille smule spidskommen
  • Oreagano
  • Salt og peber

Det hele blandes godt sammen med den mængde krydderier som man nu er til, formes med en teske og koges i ca 10 minutter.

Serveres med fuldkornspasta og en let salat, af f.eks. roucola, cherrytomater og løg.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: