Smørcreme

Published august 5, 2012 by Nickie Sølver

Her kommer opskriften på den smørcreme jeg bruger til mine fondant kager. Du skal bruge:

  • 250 g. usaltet smør
  • 250 g. flormelis
  • 2 tsk vaniliesukker

Smøret skal være godt blødt, så tag det ud af køleskabet mindst en time før du skal bruge det, hak det i stykker og bland det sammen med flormelis og vaniliesukker.

Når smøret er helt blødt skal det bare piskes til det får en luftig konsistens, og det kan godt tage 10 til 15 minutter. Sådan skal det gerne se ud når det er færdigt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: