Hindbærmuffins med “flødebolle” på toppen

Published august 7, 2012 by Nickie

WARNING: DE ER UFATTELIG SØDE, SÅ DET ER PÅ EGET ANSVAR 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er en helt fantastisk muffins, der rykker tænder ud 🙂

Dette skal du bruge:

  • 2 spsk margarine, smør kan også bruges
  • 2 æg
  • 135 gram sukker
  • 180 gram mel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 spsk vanillepulver
  • 1 dl mælk
  • 2/3 + frosne hindbær (friske kan også bruges)

Smelt margarinen i en gryde, stil det til afkøling. Pisk derefter æg og sukker skummende i en skål. Bland de resterende tørre ingredienser sammen, og sigt dem ned i æg og sukker blandingen. Hæld da mælken i, lidt efter lidt. Tilsæt da det afkølede smeltet margarine, og rør. Så tilsætter du hindbær, her er det op til dig hvor mange du vil have i, jeg valgte at bruge 2/3 af en pose.

Det skulle gerne komme til at ligne noget der ser sådan ud.
Så fylder du dine forme 2/3 op, der skulle gerne blive op til 12-14 stykker, afhængig af formenes størrelse.
– de skal bages 10-15 minutter (igen afhængig af størrelsen, brug da en kniv eller lignende for at se om der stadig sidder noget på).
Lad kagerne køle af, inden du sprøjter guf på.

Til guf der skal ovenpå, skal du bruge:

  • 250 gram sukker (flormelis kan også bruges)
  • 4 past. æggehvider
  • evt. vanille essens, eller hvad du nu har lyst til)

Pis æggehviderne stive først, tilsæt da sukkeret og pisk i 8-12 minutter.
Fyld det i en sprøjtepose med eller uden tyl. Sprøjt da den mængde på du ønsker.

Vi var vilde efter at få et sukkerchok, så vi sprøjtede en stor flot top på, som der ses på billedet :D.
Stil dem i fryseren til de ikke er bløde mere, mærk forsigtig på guffen hvor blød den er, inden de skal dyppes i den lune chokolade.
For er guffen stadig blød, smelter den og falder af, for det oplevede vi, heldigvis først til sidst.

Smelt chokoladen over vandbad, og en god mængde, da de skal dyppes ned i det, så det afhænger af hvor meget guf der er på.
Hæld da den smeltede chokolade i en stor kop eller lign, så de kan dyppes ned i, så at chokoladen dækker alt når du dypper den.

Advertisements

One comment on “Hindbærmuffins med “flødebolle” på toppen

  • Skriv et svar

    Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

    WordPress.com Logo

    Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

    Twitter picture

    Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

    Facebook photo

    Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

    Google+ photo

    Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: