Bruschetta med pesto og serranoskinke

Published august 15, 2012 by Nickie Sølver

Jeg lavede lige de her bruschetta til frokost idag da vi havde gæster, og de blev rost rigtig meget, så i får da lige opskriften 😉 Du skal bruge:

Pesto:

  • Pinjekerner
  • Frisk basillikum
  • Frisk parmesan ost
  • Olivenolie
  • Etv. en smagsneutral olie
  • Hvidløg
  • salt og peber

Tomat fyld:

  • Løg
  • Hvidløg
  • Langtidsbagte tomater (eller soltørrede tomater)
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning

Herudover skal du bruge serranoskinke og noget brød efter eget valg.

Pesto:

Det hele blendes til det har den ønskede konsistens, den må gerne være lidt tyndere end normalt da den skal smørres på brødet. Hvis man ikke er den store fan af olivenolie, så kan man nøjes med at bruge en smule af det og så en smagsneutral olie for resten. Når det er smagt til, smørres det på brødet.

Tomatblandingen:

Hak og svits løgene til de bliver lidt brune, tilsæt hvidløg, tomaterne og smag til med salt og peber.

Der lægges et stykke serranoskinke på hvert brød, og lidt af tomatblandingen kommes ovenpå.

Bges i ovnen ved 180 grader på varmluft i 15 til 20 minutter til de har en flot farve.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: