Syltede rødløg

Published august 15, 2012 by Nickie

Nu tænker du sikkert, KEDELIIIIGT!
Men det er faktisk et lækkert tilbehør til meget mad 🙂

Dette skal du bruge ;
1 del eddike
1 del sukker
Peberkorn
Laurbærblade

Kog det hele op sammen, sigt laurbærblade og penerkorn fra, og hæld dem ned over de snittede løgringe.
Du kan gøre dem sødere/surere ved at tilføje eller fjerne lidt sukker :-)!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: