laksemousse

Published august 22, 2012 by Nickie Sølver

 

Den kan også laves som tunmousse hvor den også bliver fantastisk god, så skal du bare skifte laksen ud med 2 dåser tun i olie og droppe dilden.

 

  • 300 g. laks
  • 200 g. løg
  • 2,5 dl cremefraiche
  • saft af en citron
  • 1 bundt dild
  • Rød stenbidderrogn
  • 4 blade husblas
  • 1,5 dl fløde
  • salt og peber

Start med at ligge husblas i blød i koldt vand. Laksen koges og blendes sammen med løg, cremefraiche, citron og dild. Stenbidderrognen røres i, og der smages til med salt og peber. Husblas smeltes i lidt vand, og piskes i laksen med en tynd stråle under konstant piskning. Stilles i køleskabet til man kan tegne mønstre i det. Fløden piskes til skum og vendes i blandingen. Hældes i en serveringsskål eller glas og stilles koldt til den er stivnet. Serveres med brød og smør, eller sammen med en let salat og en god dressing.

Reklamer

2 comments on “laksemousse

  • Hey – hvad er det for nogle små billeder, når jeg nu har lyst til at se det i stort format, så jeg kan savle ud over hele min skærm? ;o)

    Rrrr… Det lyder lækkert.

  • Skriv et svar

    Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

    WordPress.com Logo

    Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

    Twitter picture

    Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

    Facebook photo

    Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

    Google+ photo

    Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: