Sauce sabayonne

Published oktober 23, 2012 by Nickie

Sauce sabayonne er en lun dessert sauce , som kan bruges til desserter, kager og frugt :-)!

Dette skal du bruge;
4 æggeblommer
1 dl hvidvin
125 g Flormelis

Pisk Flormelis og æggeblommer sammen, til det er blevet lidt tykkere. Hæld hvidvin i, og sæt den på kogepladen, ved lav varme. Pisk til den begynder at tykne, til det ønskede resultat .

20121023-193856.jpg

Smag evt til med grand marnier, marsala, contreau eller lign 🙂

Velbekomme 🙂

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: