opbygning af en fast kage

Published november 5, 2012 by Nickie Sølver

Når du leger med mmf er det klart det nemmeste at arbejde med en fast kage. Jeg synes jo at det er flot at der kommer noget højde på sådan en kage, og måden man gør det er ved at lægge flere lag sammen. Dette gøres nemmest med et lag smørcreme imellem lagene. Smagen bliver helt genial hvis du pisker nogle optøede hindbær i smørcremen inden du fyrer det i kagen.

 

Når alle lagene er kommet på skal kagen skæres til. Sørg for at både de vandrette og lodrette sider er så lige som muligt, så får du det flotteste resultat når du skal til at beklæde den med mmf.

 

 

Nu mangler du bare at smørre den op med smørcreme. Dette skal gøres til dels for at holde fondanten på plads, men også for at beskytte den mod den syre der f.eks. er i hindbær. Hvis den syre kommer i kontakt med mmf`en kan den smelte. Put ikke et alt for tykt lag på da kagen så bliver for vammel (efter min mening) men det r også nemmere at få siderne pæne hvis der ikke er et tykt lag.

 

 

For at få en kage med lige kanter er det vigtigt at forarbejdet bliver gjort ordentlig. Så selv om man har lyst til at komme igang med pyntningen så hurtig som muligt, så lad være med at springe over de her trin, for så gør du det kun sværre for dig selv. God fornøjelse 😀

Reklamer

One comment on “opbygning af en fast kage

 • Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

  Google+ photo

  Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: