Interval stegning

Published november 11, 2012 by Nickie

20121111-095106.jpg

Hvis man skal stege et helt stykke kød, steg mm. Så bliver kødet helt klart bedst af at man interval steger det. Det gør kødet saftigt og lækkert.

Så man starter med evt at ridse fedt, hvis der er et lag. Så steger man det på en kold pande, lav varme, så det steger i eget fedt. Sørg for det bliver godt sprødt.

Så giver du kødet 7-10 min.
Lader den hvile i 15-20 min.
– så trækker saften ud i kødet igen.
Så gør du det samme igen. Indtil kødet er færdig. Hav evt et termometer så du kan måle temperaturen i kødets midte.

Inden du skal bruge kødet lader du den trække igen, så al saft trænger ud.

Husk at krydr undervejs, hvidløg, timian osv :-)..

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: