Hjemmelavet kirsebær sovs

Published november 28, 2012 by Nickie

20121128-215530.jpg

Hjemmelavet kirsebær sovs er nu bedre end det man køber, og faktisk rigtig let.

Dette skal du bruge;

300 gram
3 spsk mandel likør
1 dl rødvin
100 gram sukker

Maizena til jævning

Du hælder alt i en gryde, lader det passe sig selv, og når det er reduceret (kogt ind) så skal det jævnes.

Bland 1 spsk maizena med 1/2-1 dl vand. Rør det så det er helt flydende

Det er vigtigt at sovsen er varm og koger lidt når det skal jævnes.
Hæld lidt i af gangen, når det har rette konsistens stopper du :).
Kan evt være der skal lidt vand i da det jævner meget godt.

Smag det til, og tilsæt evt mere rødvin, mandel likør eller sukker efter smag :).. Så bliver den lige som du vil have det :-)..

Der kan tilsættes anis eller kanel, hvis man tør vove sig derud og lave en lidt sjovere kirsebærsovs :-)..

Advertisements

2 comments on “Hjemmelavet kirsebær sovs

  • Skriv et svar

    Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

    WordPress.com Logo

    Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

    Twitter picture

    Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

    Facebook photo

    Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

    Google+ photo

    Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: