Tips til en god ris a la mande

Published november 28, 2012 by Nickie

Hvis du laver hjemmelavet ris a la mande, har jeg et lille trick for at den bliver ekstra god i år..

Når du har din kolde Risengrød, skal du røre den med Flormelis, ingen bestemte mål, til du synes den har en god sødme.. Og så skal den vendes med let pisket fløde :).

Rist mandlerne der skal i, det fremhæver smagen og gør ris a la manden super god :-)!

Voilá – den bedste ris a la mande til dato:-).

Har du en du vil dele, så vær velkommen til at skrive den :-)..

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: