Carry/æble sauce

Published januar 7, 2013 by Nickie Sølver

carry

Her kommer opskriften på en super nem og lækker carry sauce. Almindelig fløde er bedst til denne opskrift, men ønsker du en mindre fed udgave, kan cremefine produkterne også sagtens bruges. Du skal bruge:

2 løg (hakkede)
2 æbler (skrællede og hakkede)
½ l fløde (eller cremefine)
carry
smagsneutral olie
salt og peber

olie og carry svitses lidt på en varm pande. Løg kommes på og svitses et par minutter, æblerne kommes på og svitses lidt. Fløden hældes over og saucen simre til den har en passende konsistens. Smag til med salt, peber og eventuelt mere carry.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: