Lækkert og let tilbehør

Published april 6, 2013 by Nickie

20130406-115506.jpg

Bagte rødløg, det er en sikker vinder 🙂
Og så er det super let :)!

Dette skal du bruge :

Rødløg (hvide løg kan også bruges)
Evt honning
Evt balsamico
Salt + peber

Der må faktisk godt være skræl på, men man kan også pille den 🙂 men lad bunden sidde, det holder løget sammen.

Så kvarter man løget, måske en gang til, afhængig af hvor store løg det er.

Op i et ildfast fad, så skal der salt og peber på, hvis man tør kan man hælde lidt balsamico på og honning, så bliver de endnu mere lækre!

De kan bruges i salater, som et tilbehør eller hvad man nu lige lyster 🙂 kun fantasien sætter grænser 🙂

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: