Pita m. carry hummus

Published maj 2, 2013 by Nickie Sølver

pita
Her kommer et lækkert, sundt, vegetarisk og billigt fyld til dit pitabrød.

Carryhummus:

Kikærter koges i lidt grøntsagsboullion sammen med et laurbærblad. Tag bladet op og hæld vandet fra men gem det. Blend nu kikærterne med kogevandet til det har en god konsistens. smag til med carry, spidskommen, koriander, salt og peber.

Krydrede løg:

Skær løg i skiver (det er ligemeget om de er hele, halve eller kvarte) svits dem i olivenolie til de bliver bløde. Tilsæt paprika, salt, peber og chilli sauce (eller noget andet krydderi efter hvad din smag er)

Smør indersiden af pitabrødet med hummusen, herefter kommes løgene i, så æble som er skåret i små tern og til slut salat.

Jeg anbefaler at hummusen og løgene er varme når man skal spise det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: