Svinekød i sur/sød sauce

Published oktober 1, 2013 by Nickie Sølver

image

Ca. 6 portioner

Det her er så nemt at lave at alle kan finde ud af det. Du behøver ikke bruge de samme grøntsager som mig, bare brug dem du bedst kan lide. Hvis du har travlt eller ikke gider stå og snitte frisk grønt, kan div. Fryse grøntsager også bruges. Jeg brugte :

● 4 små rødløg
● 1 porre
● 1 rød snackpeber
●  2 gulerødder
● 1/2 fennikel
● 1 persillerod
● 1 æble
● 4 svine koteletter skåret i tynde strimler

image

Til saucen skal bruges
● 2 dl. Sukker
● 2 dl eddike
● 4 dl vand
+ lidt jævning i form af mel og vand eller majsmel og vand

Start med at lave en marinade af noget paprika, olie, salt og eventuelt chilli pasta (eller noget andet chili), læg kødet i en pose og put marinaden ved. Begynd at få snittet grøntsagerne imens. Varm en wok op og svits kødet til det er gennemstegt. Kom grøntsagerne ved og eventuelt mere olie. Vend rundt i det hele så alt lige bliver svitset lidt. Kom eddike, sukker og vand ved og lad det simre til grøntsagerne er tilberedt ca 10 min. Bland herefter jævningen i og smag til. Serveres med ris eller nudler.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: