Æble/hasselnødde muffins

Published oktober 30, 2013 by Nickie Sølver

image

Ca. 18 stk.

Du skal bruge

● 175 g. Sukker
● 125 g. Smør
● 3 æg
● 1 dl mælk
● 225 g. Mel
● 1 1/2 tsk bagepulver
● 2 tsk. Vaniliesukker
● 2 tsk. Kanel
● 1 æble (skrællet og skåret i små stykker)
● 100 g. Hasselnødder (grofthakket)
● ca. 20 g. Sukker

Hvis du har en rørermaskine, så start med at putte sukker og smør i og lad den rører det sammen, ca 5 min. Smelt de 20 g sukker på en pande, smid de grofthakkede nødder i, rør det sammen og bred det ud på et stykke bagepapir når alle nødderne er dækkede. (Når de er kølet lidt skal de hakkes igen) Nu kan du begynde at putte æg i dejen, 1 af gangen til du har en ensartet masse. Herefter puttes de tørre ingredienser i og lad den kører til du har en ensartet dej. Mælken kommes i, og til sidst æblet og nødderne.

Ovnen opvarmes til 180 grader på varmluft, og dejen puttes i formene. Bages ca 20 min.

Enjoy
image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: