Kartoffelret med æbler og fisk

Published november 7, 2013 by Nickie Sølver

image

Den her opskrift er lidt ligesom flødekartofler, men kan spises som et hovedmåltid med lidt salat eller godt brød til.
Du skal bruge:

● 2 store bagekartofler i tynde skivrer
● 1 stort æble skrællet og skåret i tynde både
● 1 stort løg
● hvidløg
● 2 pangasus filleter i tern
● ca. 750 g fløde
● salt
● krydderier f.eks, paprika, pebermix og muskatnød
● engelsk sauce

Fordel kartofler, æble, hvidløg og løg i fadet, og rod lidt rundt i det. Læg fisken på toppen, og drys krydderierne ud over.

image

image

Hæld fløden ud over og sæt fadet i ovnen på 200 grader i ca 1 time og 20 min, eller til kartoflerne er færdige.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: