Mexicanske “kød” boller 

Published december 6, 2016 by Nickie Sølver

Ja,  kødboller er måske så meget sagt, da det er en vegetarisk opskrift,  men det lyder bare dumt og sige vegetar boller synes jeg. 

Denne ret er både sund, billig og nem at lave. server dem eventuelt sammen med salsa, guacamole og en let salat.

Du skal bruge :

Ca. 1 1/2 dl kartoffelmos (rest)

Ca. 2 dl kogte bønner

1 stort æg

1/2 dåse bonduelle majs

1 lille rød snackpeber 

1 rødløg 

2 fed hvidløg 

Jalepenos efter smag

Salt

Peber

Spidskommen

Koriander 

Æg og knuste nachos til panering 

Æg og kartoffelmos blandes godt sammen, grøntsagerne og bønnerne hakkes og blandes i, krydderier kommes i, og det hele blandes godt sammen. Hvis man vil have en lidt mindre sund udgave,  så kan der blandes noget revet ost i. Så skal der bare trilles og paneres boller. De lægges på en beklædt bageplade og bages i ovnen ca 30 minutter ved 200 grader (180 ved varmluft)  

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: