Banana Cream Pie

Published december 6, 2016 by Nickie

Det var jo Thanksgiving for ikke så længe siden, i år var vi ikke så mange, så det blev ikke til hele svineriet. MEN, Banana Cream Pie det er et must. 

Så denne gang er der billeder af den lækre tærte, den er så nem og sindssyg lækker! 


Dette er det færdige resultat! Større stykke behøver man ikke, eller rettere sagt, det kan man ikke spise 😁.

Dette skal du bruge: 

Til tærtebunden.

  • 150g hvedemel
  • 100g blødt smør
  • 50g sukker 
  • 0,5 æg
  • Evt. Lidt kardemomme eller hvad man ellers ønsker for en lidt krydret tærtebund

Det hele blandes sammen til en lind og lækker dej, smides på køl en lille halv time. Har selvfølgelig glemt billeder af dejen 😅. 

Bag bunden til den er gylden ved 200 grader midt i ovnen.

Til cremen.

  • 150g smør
  • 40g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 4,75 dl mælk
  • 3 piskede æggeblommer
  • 30g smør
  • 2 tsk vanillesukker eller frisk vanille
  • 5 bananer 

Bland mel, sukker og salt i en gryde, tilsæt mælken lidt ad gangen under svag varme, sørg for at røre hele tiden, da det kan sætte sig nemt.



Skru lidt op for varmen og fortsæt med at røre, det må gerne komme op at koge 2 minutter, men er ikke et must, det turde jeg simpelthen ikke, af frygt for det ville brænde på. 


Så tager du den varme creme og hælder lidt over i de piskede æggeblommer, så det får den samme temperatur. Derefter hælder du dine æggeblommer over i gryden, til resten af cremen og pisker godt til det får en rigtig god cremet konsistens. 


Så tilsætter du smør og vanille og pisker godt til det hele er ensartet og lækkert 😃.

Du tager dine bananer og skærer i skiver, tykke eller tynde, det er hvad du nu ønsker 😃. Så lægger du alle dine bananer i tærtebunden, breder dem godt ud så de er fordelt nogenlunde ens. 

Derefter hælder du din lækre creme ovenpå bananerne, godt fordelt. 



Man kan ikke få for meget creme på 😉 så jeg lavede en dobbelt portion, man har vel en sød tand 😅. 

Så skal den i ovnen, ind og bage i ca 25-35 minutter ved 175 grader. Det hele kommer an på din ovns styrke.

Server evt med en dejlig stor klat flødeskum ovenpå, is er også lækkert til 😃.

Velbekomme! 🍌

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: